PRE-ENTRANCE AREA OF THE ‘ZYWIEC BREWERY’ MUSEUM / ŻYWIEC

  • Location: Żywiec

  • Type: Public space

  • Year: 2018

  • Status: Building permit

The design of the modernist area before the entrance to the museum is intended to create a cosy, semi-open space, acting as venue for the cultural events of the Zywiec museum.
The current, damaged cobbles will be replaced with new, elegant concrete slabs.

The entrance to the area will gain a new accent in the form of an illuminated gate. industrial bicycle racks will be placed along the side walls.

On the yard itself, the design provides for concrete, illuminated benches, constituting an expansion and supplement for the ground slabs. The western section of the area will feature the audience stand , doubling as stairs to the terrace.

The yard will also be decorated with an antique, copper brewing vat.

Back